Programma

Een feestelijk weekend voor het hele gezin

Beste dorpsgenoten, Gardeboefanaten, medewerkers en sympathisanten,
Over enkele dagen zijn er de 45ste Gardeboefeesten dewelke opnieuw doorgaan in en rond de feesttent op het Oekense dorpsplein. Ons opzet : een weekend organiseren met plezier voor jong en oud vol leute en ambiance in de sfeer van weleer...

Hopelijk zijn wij hierin opnieuw geslaagd en vindt U opnieuw uw gading in ons feestprogramma hetgeen U verder in dit programmaboekje kunt ontdekken. Welkom trouwens aan de nieuwkomers in Oekene! Graag maken wij met U kennis tijdens het feestweekend.

Uiteraard maken wij ook van de gelegenheid gebruik om de vele vrijwilligers die instaan voor het welslagen van het Gardeboeweekend en ook vele andere Oekense activiteiten van harte te bedanken!! Het is dankzij Jullie dat Oekene bruist en leeft. Het is dankzij jullie dat we hechte gemeenschap kunnen vormen. Het is dankzij Jullie dat we trotse Oekenaars mogen zijn!!!!

Dank ook aan onze vele trouwe sponsoren allen vermeld in deze feestkrant! Koop bij hen, en steun onze werking!!

Ook dit jaar kunnen we opnieuw rekenen op de fantastische service van “De Link”. Wie binnen een straal van 10 km. rond Oekene-kerk woont kan zich gratis laten linken tussen 10.00u en 03.00u ‘s nachts door te bellen naar het nummer 0474 714 114. Wees gul met Uw fooi a.u.b.

Alvast hopend Jullie op één van onze activiteiten te mogen begroeten, wensen wij U een plezant feestweekend toe...dit uiteraard in een respectvolle sfeer voor elkaar.

Oekene leeft!!!!!
Het Gardeboebestuur

Donderdag 12| 09

Uur Activiteit Inkom
20u30 Oekener festspiele: concert in oekene-kerk
Ensemble La Chapelle Sauvage, o.l.v. Karel De Wilde, boeking: www.oekenenv.be
-

Vrijdag 13| 09

Uur Activiteit Inkom
13u30 Seniorennamiddag met Paul Bruna & Mieke D 5€
17u30 Wielercriterium start aan grote tent Gratis
19u00 Opening feesten in de platte tube met reuzen Gratis
21u00 Fluofjiste KSA Hocana - 5€ VVK
7€ ADD

Zaterdag 14| 09

Uur Activiteit Inkom
14u00 Kindernamiddag Kinderdisco, ponyritjes, demo trial, paardenkoets Gratis
21u00 I love the music VII
DJ Steve
Steve zal de debatten openen en ervoor zorgen dat de juiste toon is gezet voor de rest van deze avond.

The Broken Bottle Big Band
The BBBB brengt een stomende mix van nummers die hip zijn in de hitparades. Door de verschillende invloeden van de 12 muzikanten krijg je telkens weer een eigenzinnige bewerking van het originele nummer. The BBBB is een unieke live ervaring. Zij zorgen er voor dat we “ I LOVE THE MUSIC 7” met een spetterend feestje kunnen starten.

DJ Wout
DJ Wout begon zijn carrière als resident DJ in zowel de afterclub Carat en tranceclub Illusion. Als gastdj in elke grote club in België, van La Rocca tot Extreme, van Cherry Moon tot Lagoa, verdiende hij zijn plaats bij de beste dj’s die België ooit gekend heeft. In het jaar 2000 begon hij zijn pop/dance-band genaamd “Sylver”. Wat begon als een vriendelijke samenwerking, bleek een wereldwijd succes te zijn. DJ Wout is nu klaar om ILTM te veroveren!!!

DJ Gunther D
Gunther D begon enkele jaren geleden als presentator van het populaire Studio Brussel- programma Mish Mash. Tijdens de week schoffeert hij in zijn show half BV-Vlaanderen en staat hij garant voor kansloze en vlijmscherpe radio. Gunther D brengt jullie een Dj- set die het midden houdt tussen botsautoplaten en het betere stampwerk. Allejoppa!.

Afterparty
We hebben dit jaar ook voor een heuse afterparty gezorgd en wie kunnen we daarvoor beter los laten dan DJ Steve. Steve is een allrounder die van alle markten thuis is! Hij zal deze editie dan ook in stijl aflsuiten…
Klik hier voor VIP
9€ VVK

Zondag 15| 09

Uur Activiteit Inkom
11u00 Aperitiefconcert Gratis
11u00 2/4 wheels oldtimermeeting parking sinnfoort klik hier voor flyer Gratis
12u30 Eetfestijn grote tent
Kalkoenfilet met kroketjes en groentenbuffet
16€ PP
14u00 Fifatornooi in de platte tube
Klik hier voor meer info
Gratis
15u00 Gardeboe Schlagert: orkest François Toorre, Jan Wuytens, De Popkoning, Les Copines (met Isabelle A) Hits on tour Gratis
18u00 Ballonwedstrijd grote tent Gratis
22u00 Afsluitfuif in de platte tube Gratis